If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кирчо на мене не ми трябва , но мисълта ми е ,че е почти невъзможно да я свалиш здрава освен ако не свалиш цялото арматурно табло . И пак не е гаранция
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Става въпрос за следното - дойде момента да сменя предни амортисьори (пак). Взех едни чисто нови, но се оказаха с по-голям
диаметър на края на стеблото, което влиза в металната втулка на горния тампон към купето. Имате ли идея откъде да се намерят тампони с по-голям вътрешен диаметър? Нови или запазени втора употреба - се тая. Да не би да са ми дали амортисьори за старата версия (да не е от Суперка)? Някой знае ли диаметъра на края на стеблото за старите колко е?
Днес най-накрая поръчах два нови газово-маслени предни амортисьора МОНРО за по 250 лева на брой (с отстъпката стават по 165 лева на брой). В България явно няма налични, щото тези ще бъдат внесени от чужбина.
Ако някой със старата версия тръгне да сменя предни амортисьори - да пише или да звънне преди това. Има възможен и евтин вариант, който може и да се осъществи без преправяне. За моята не станаха, но в сервиза, в който щях да ги сменям са поръчали и платили два от тези за старата версия без да им потвърдя - и засега си остават вечно техни. Амортисьорите са добри и са САМО по 36лв./бр.
Обмислях вариант да сменя горните тампони, за да станат на мойта (само и само да ги ползвам), но то и тампони не намерих...
подарявам двуцевката от двигателя с първото резонаторно гърне има и 2 меки връзки така си е цялото,седи ми в склада и го подритвам от години,при нужда ще го наснимам ако някой прояви интерес.
подарявам двуцевката от двигателя с първото резонаторно гърне има и 2 меки връзки така си е цялото,седи ми в склада и го подритвам от години,при нужда ще го наснимам ако някой прояви интерес.
Наснимай ги, да видим дали е в по-добро състояние от моето в момента. Веднага след това ще ти кажа колко още ще го подритваш
бе да ти кажа специално гърнето ми се вижда здраво не виждам гнилоч по него,от пред малко е разкривена двуцевката от удар свалено е от ударена зверски 164 но си е здраво и меката връзка си е скъпа и читава не ми се занимава да я продам нема на кой,като цяло мисля че е в добро състояние,после ако излизам ще наснимам немаш грижи.
Comment